Në llojet e kërcimit modern kuptojmë disa ndarje konceptesh të të kërcyerit. Këto koncepte të ndihmojnë dhe të mësojnë në dallimin e llojeve të...
Në kërcimin modern trupi lëviz në bazë të rregullave të reja teknike dhe ekspresive. Në të vërtetë, te balerinët klasikë vëmë re që kanë...
video
Ikona e modës, Victoria Beckham publikon shpesh herë në rrjetet sociale video ku tregon hap pas hapi mënyrat e grimit që ajo vetë përdor....