Tuba Büyüküstün, aktorja e famshme turke ka një ngjashmëri tepër të madhe me Monika Zguron , ish mis Shqipëria 1993. Ato duken si motra binjake nuk mund ti dallosh cila është Monika apo Tuba në këtë rast.

- SPONSOR -Smiley face

 

Ngjyra e syve , forma e fytyrës, modeli i flokëve dhe fiziku i tyre është tepër i njëjtë. Monika Zguro mbahet një ndër miset më të bukura shqiptare me tipare të pa zëvendësueshme sot e kësaj dite. Një mis si Monika Zguro nuk harrohet lehtë!

- SPONSOR -Smiley face