Që nga moment kur e konsumoni ilaçin duhen të kalojnë 30 minuta që dhimbjet të lehtësohen. Kjo eshtë factor I kohës së absorbimit të  tablets për të qarkulluar lehtësisht në trupin tonë.

Por kemi edhe rastet e ilaçeve anti-inflamatore, siç është ibuprofen etj, të cilat kanë një kohë më të gjatë për të dhënë rezultat përfundimtar . Nevojiten deri në tre javë që të merrni tërësisht përfitimet dhe të liroheni nga sëmundjet kronike.

- SPONSOR -Smiley face

Përdorimi i ilaçeve preferohet në përgjithësi pas ushqimit në mënyrë që të mos irritohet stomaku. Por kemi edhe raste të rjera ku ai duhet të përdoret para ushqyerjes.

Në qoftë se do të ishte në zgjedhjen tuaj për zgjedhjen e formës së ilacit për efekte më të shpejta, përdorni ilaçet në formë të lëngshme, kjo ngaqë stomaku e ka më të lehtë tretjen si dhe ngaqë veçse ilaçi është i shpërberë, do t’i ndjeni efektet më shpejtë.

- SPONSOR -Smiley face