Suksesi I një  femre të martuar  ndikohet në mënyrë të drejtpërdrejt nga marrëdhënia në cift. Njeriu gjatë jetës se tij ndryshon,  por edhe zhvillon personalitin.  Një prej shtysave kryesore  per një femër eshte nga basheshortësia e mirë.

Një femer dhe bashkëshorte e lumtur kanë karakterstika  të cilat vihen re në mënyren e sjelljes së saj.

- SPONSOR -Smiley face

Femrat xhentile të cilat shquhen për një buzqeshje të ngrohtë. Nuk ofendohen lehtë pasi pozitiviteti I karakterizon ne cdo vend. Ju mungon lakmia dhe zilia tek të tjeret, gje qe shpesh femrat I karakterizon. Per to cdo gjë ështe ekuivalente me individin.

Përfitojnë nga këshillat dhe nuk hidhërohen, por I përdorin këto kritika në të mirë të tyre. Janë të pa lodhura në punë dhe kanë gjithmon sukses. Kanë frymë bashkëpunimi, ndihmojnë të tjerët, por edhe mundohen të rriten profesionalisht.

Jane amvisa në të njëjtën kohë kursimtare. Sjellja e tyre jep vetbesim, energji dhe një shumllojshmri mendimesh optimiste për jetën.

Nese dëshirojmë një bashkëshortësi të lumtur duhet të investojmëne modelin personal shpesh here duke perterire sjelljet sipas ecurisë së kohës.

Femrat të cilat kanë një jetë të lumtur bashkëshortore  ndërtojnë një personalitet te pamvarur, plot dashuri energji dhe optimizem.

- SPONSOR -Smiley face