Adela Muçollari, prima balerina në TKOB , sot na ka prezantuar me një nga ushtrimet  më të vështira për përmisimin e balancës së trupit të një balerine të vërtetë . Adela poston shpesh video dhe foto në facebook dhe instagram nga e përditshmja e saj ndërkohë që nëpërmjet punës që ajo shfaq, informon dhe fansat e saj se sa e vështirë është të jesh një balerinë e vërtetë me këllqe të forta.

Balerina përmes mesazheve të punës që ndan me fansat ,është për tu adhuruar edhe mënyra e disiplinës së punuarit, fort, dhe me pasion për të arritur më të mirën në pasurinë e repertorit të artit koreografik! Duhet përmendur se prima balerina ka qënë protagoniste e shumë roleve të saj solistike në TKOB , si edhe soliste e shumë performancave të ndryshme që janë shfaqur në programe të njohura televizive.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face