Moderatori i njohur shqiptar Ledion Liço ,sot ka publikuar një  foto në instagramin e tij ku na tregon vetëm një ambient nga shtëpia e tij. Ai tashmë i ka mbaruar të gjitha zbukurimet e festave të fundvitit dhe sapo na dhuroi një atmosferë të ngrohtë të shtëpisë së tij tepër moderne. Pema e vitit të ri në shtëpinë e Ledionit duket tepër klas dhe e zbukuruar me shumë shije. Një atmosferë tepër të bukur festive ka shtëpia Ledion Liços.

- SPONSOR -Smiley face

Shihet një tortë limoni, një oxhak i ndezur dhe qeni i shtrirë në shtëpinë plot dashuri, pra një atmosferë tipike festive dimërore. Bëre mirë Ledion që na tregove kaq pak nga shtëpia jote ,se po të na kishe zbuluar ndonjë ambient tjetër  do na lije pa gjumë deri për festat e fundvitit. Gëzuar nga mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face