Aktorin e njohur Kushtrim Hoxha, shumë shpejt do ta shohim me një rol në serialin e famshëm amerikan “The Black List”.

Hoxha do të ketë një rol modest në serialin që numëron 7 sezone. Ai do të jetë i pranishëm në episodin e 11-të të “The Black List”, i cili do të transmetohet më 20 dhjetor të këtij viti. Aktori e ka nisur karrierën e tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe pjesmarrja në këtë serial ka për t’i ofruar suksesin ndërkombëtar!

- SPONSOR -Smiley face