Charlize Theron nuk e perferon mësimin në shtëpi, gjë që ndodhin në shumë vende të botës si shkak i pandemisë Covid-19.
Ndërsa promovonte filmin e saj të ri, The Old Old , aktorja 44-vjeçare foli rreth asaj që nuk i pëlqen shkollimi në shtëpi.

- SPONSOR -Smiley face

Unë do të thoja se sfida më e madhe për mua është vetëm shkollimi në shtëpi,” i tha ajo Willie Geist në një intervistë, e cila do të transmetohet të dielën, 5 Korrik.

Ajo shtoi se shkollimi në shtëpi ishte një kohë stresuese për të, dhe se ajo do të bënte cilindo film aksion pa pushim, se sa të bënte përsëri shkollën në shtëpi.

 

- SPONSOR -Smiley face