Listës së gjatë të aktoreve që kanë akuzuar producentin Harvey Weinstein për sjellje jo të hijshme, i është bashkuar edhe aktorja Lena Headey, e njohur për rolin e saj në serialin “Game of Thrones”.

Edhe aktorja e famshme e serialit “Game of Thrones” Lena Headey ka akuzuar procudentin Harvey Weinstein për ngacmim seksual.

- SPONSOR -Smiley face

Në një varg postimesh në Twitter, aktorja e mirënjohur përshkroi se si ajo dhe Weinstein kishin ndarë një moment të tensionuar mes tyre, kur producenti e ftoi në dhomën e tij për t’i treguar një skenar.

- SPONSOR -Smiley face