Aktorja e njohur Hollywood-iane Rachel Weisz është bashkëshortja e aktorit Daniel Craig. Ata kanë dy fëmijë dhe jetojnë të lumtur bashkë.

- SPONSOR -Smiley face

Ka qënë aktorja 48 vjeçare që ka bërë një deklaratë për sa i përket mëmësisë. Ajo është shprehur se nuk do të bëjë më fëmijë dhe në fakt ka të drejtë për moshën që ka. Aktorja e konsideron mrekulli faktin që lindi para tre muajsh vajzën sepse dhe mosha e saj nuk është e përshtatshme. Ajo tha boll më me fëmijë sepse dhe mosha time nuk është e përshtatshme.

Mesa duket aktorja e kuptoi që mosha 48 vjeçare është e papërshtatshme për të lindur fëmijë por të dashura gra mos u dekurajoni pasi mrekullitë ndodhin.

World Premiere of Mercy held at the Curzon Mayfair – Arrivals
Featuring: Rachel Weisz
Where: London, United Kingdom
When: 06 Feb 2018
Credit: Lia Toby/WENN.com
- SPONSOR -Smiley face