Angelique Boyer është një nga aktoret më të njohura dhe e kemi parë shpesh herë në tenenovelat spanjolle, në Shqipëri ajo është mjaft e njohur për rolin e saj si Tereza në tenenovelën me po të njëjtin emër. Por aktores i ka ndodhur një incident që askush nuk e vuri re në fillim. Angelique kishte veshur mbrapsht fustanin dhe këtë gjë nuk e vuri re aspak deri sa u ngjit në skenë. Por menjëherë sapo iku nga skena aktorja vajti e ndërroi fustanin dhe e veshi si duhet. Po ashtu Angelique Boyer u vlerësua edhe me një nga çmimet më të rëndësishme të mbrëmjes si ai i “Aktorja më e mirë”. Ndërsa ishin fansat ata që u shprehën që aktorja mund t’a ketë bërë për të rrëmbyer vëmëndje pasi është e pamundur mos e vësh re. Po ju si mendoni ?

- SPONSOR -Smiley face