Alban Skënderaj është artisti më dashur shqiptar. Ai me këngët dhe albumet e tij ka bërë për vete një Shqipëri  që ta dojë dhe ta adhurojë edhe më shumë si këngëtar. Albani nuk di të ndalet përsa i përket jetës artistike.

Këngëtari shumë shpejt do të sjellë një  projekt të ri  muzikor.

Duke u Ngarkuar...

Siç ka bërë të ditur përmes një postimi në rrjete sociale, kënga e re quhet ‘Imagjino’ dhe vjen në bashkëpunim me Dj Sardin. Ai shkruan krahas fotos në Instagram “Vjen Shpejt”, pra kënga re është shumë pranë.

 

 

 

 

- SPONSOR -