Top Show është hapësira mediatike e gjithë tematikave që mund të mendojmë, por kësaj radhe e kanë tepruar pak.

Buddybilding, 5 fitnes model në studio me Alban Dudushin dhe Albana Osmanin.

- SPONSOR -Smiley face

Foton e ka postuar Albana me diçiturën:

” Flisni mi gra!”

Moderatorja duket se ka dashur të provokojë fansat duke pozuar mes 5 meshkujve të zhveshur.

- SPONSOR -Smiley face