Nga data 04 Tetor deri më 05 Nëntor në Tiranë është koha për të ndjekur festivalin e kërcimit që bashkon balerinët më të mirë.
Albanian Meeting Dance, edicioni i 12 i festivalit të kërcimit edhe këtë vit do të zhvillohet në Tiranë me pjesëmarrje më të gjerë dhe mbështetje më madhe.

Disiplinat e kërcimeve që dominojnë më shumë në këtë edicion janë theatre dance dhe contemporary dance.

- SPONSOR -Smiley face

Mbetet për tu parë sesi do të pritet festivali nga publiku duke marrë parasysh që 11 edicionet e mëparshme salla ka qenë e mbushur plot me dashamirës të dancit.

- SPONSOR -Smiley face