Albert Dumani emri më i njohur i programacionit në Klan Tv ka zbuluar arsyen e lartë të vdekshmërisë tek të rinjtë sipas mendimit të tij.

Me një foto me mesazh sensibilizues, Dumani thotë se pirja e duhanit shkakton vdekjet tek rinia.

- SPONSOR -Smiley face

Duke përdorur edhe një krahasim humoristik mes rinisë dhe plakjes Alberti na ka shprehur një qëndrim personal.

- SPONSOR -Smiley face