Në Xing me Ermalin, Albi Nako u pyet pse nuk e la karrirën e tij në Shqipëri dhe të ndiqte karrierën e ish bashkshortes meqë e dashuronte aq shumë, ai u shpreh:
“Për asnjë motiv në jetë nuk do t’i braktisja kurrë prindërit e mi, për asnjë arsye në botë!”
Kështu u shpreh koreografi Albi Nako, kjo ka qënë arsyeja pse nuk ndoqi Klaudia Pepën nga pas. Kuptimi jetës për Albi Nakon dhe dashuria e vërtetë janë vetëm prindërit e tij.
Në fakt ishte një deklaratë shumë e fortë dhe tepër e bukur që dha koreografi.
Kushedi sa krenarë ndihen ata prindër për djalin e tyre!

- SPONSOR -Smiley face