Koreografi i njohur Albi Nako njihet për batutat dhe krahasimet e tij me kripë. Njëra nga krahasimet e rradhës ishte dhe komplimenti që koreografi i dha Ana Likës sot në fund të performancës së saj në “Dance With Me”.

- SPONSOR -Smiley face

“Je një kuçkë në kërcim Ana Lika, e ke qarë këtë lloj kërcimi dhe për mua ke notën dhjetë sot” u shpreh koreografi… Ana Lika u befasua në fillim nga mënyra se si u shpreh koreografi por më pas kur Albi u shpejgua se përsa i përket asaj lloj performance duhet të jesh shumë e shkathët gati kuçkë për t’ia dalë deri në fund ,Ana u çlirua dhe e pranoi komplimentin. “Të jesh kuçkë në kërcim” ,thotë Albi Nako ,për ne artistët është mëse e qartë, po populli çfarë do të thotë populli…?

- SPONSOR -Smiley face