Alida Duka dhe Stine kanë publikuar një foto të rrallë me nënën e tyre.

Duke pirë një kafe të ngrohtë në familje dhe duke shkëmbyer fjalë zemre nuk ka fundjavë më të mirë.

- SPONSOR -Smiley face

Stine dhe Alida janë aktualisht duke dhënë koncerte të ndryshme në rajon dhe europë.

- SPONSOR -Smiley face