Alida Duka këngëtarja që ka ndërtuar një karrierë tepër premtuese në shtetin e Gjermanisë , sot në insta storin e saj ka postuar një foto ku kunjos dhe ironizon tepër bukur miqtë-armiq ,që kanë dashur ta shohin Alidën keq, por e vërteta është që ajo qëndron në maja dhe këtë gjë këngëtarja e pohon më së miri pasi një post tjetër në insta storin e saj ,tregon pjesëmarrjen e rradhës në Hamburg,ku Alida do të këndojë dhe që është në majat e suksesit të saj. Mulliri.al të uron shumë suksese!

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face