Jemi në vitin 2005 kur Mugler imagjino Alien: një elikzir i femminilit me një potencë unike, i aftë të zbulojë shkëlqimin dhe bukurinë e brendshme të çdo gruaje. Një parfum si një xhevahir, I ngarkuar me energji pozitive: i parezistueshëm, intense si një goditje që i hap dyert emocioneve të jashtëzakonshme.

- SPONSOR -Smiley face

“Ne krijuam Alien për ta bërë çdo grua të shkëlqejë, si një perëndeshë diellore. Pak rëndësi ka epoka: femrat që veshin Alien imponohen, secila në mënyrën e vet. Energjia dhe drita që përhapen nuk kanë të bëjnë me kalimin e kohës», zbulon maestro, krijues i parfumit Domenique Ropion.

Lulja e destinuar per të ekzaltuar Alien me shkëlqimin lind nën diellin e ndritshëm të Indisë: është jasemini sambac, varieteti më i fuqishem dhe i çmuar.

Brishtësia e lules, e mbledhur për parfumerinë dallon me intensitetin e parfumit të tij, një diamant autentik, në të cilin notat sensuale të gjelbërta ndjekin njera tjetren, notat e mjaltit dhe aroma e luleve te portokallit.

Sekreti që krijon varësi nga Alien? Ky xhevahir me gjashtë petale i bën jehonë qelibari, më e egër, mbështjellëse, bujare, dhe një notë imagjinare misterioze, një përbërës i jashtëzakonshëm: druri cashmeran.

Aromë ruhet në një shishe të çmuar e mbushur me energji intensive, simbol i feminitetit dhe qetësisë.

Në emër të luksit, gurët e çnuar të Alien janë karikueshëm.

Një gjest i favorshëm për konsumatorin i cili kursen çmimin e një shisheje të re. Një veprim i përgjegjshëm në favor të planetit, me arritje reale në reduktimin e ndikimit në mjedis në lidhje me prodhimin e qelqit dhe paketimit.

Rimbushja në Burim është gjithashtu një moment unik dhe i privilegjuar që rishikon traditën e lashtë të shatërvaneve të parfumit të shekullit të 18-të, duke rivendosur vlerën dhe çmueshmërinë për çdo shishe, në pafundësi.

- SPONSOR -Smiley face