Ami dhe Ermali kanë udhëtuar drejt Vienës më 29 shtator, për tu shkëputur sadopak nga rutina e përditshme. Edhe pse mund ta kenë vizituar edhe herë të tjera këtë vend, Ami është habitur kur ka parë një library në park, gjë që nuk ndodh në Shqipëri nëse nuk është siguruar mirë me dryn dhe me çelës.

“Në lulishte… libra për të kaluar kohën! Pa roje, pa çels! Ka pas ndryshim Viena ëëë…”, kështu ka shkuar Amarda Toska mbi foton që ka shpërndarë në InstaStory.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face