Këtë rradhë në rubrikën tonë në mulliri. al ngjashmëria midis vipave na vjen nga bota e politikës dhe bëhet fjalë pikërisht për kancelaren gjermane Angela Merkel dhe politikanen shqiptare Valentina Leskaj.

 

- SPONSOR -Smiley face

 

Ndoshta ngjashmëria midis këtyre personazheve nuk ju kishte rënë në sy,por jemi të sigurt që pasi të shikoni fotot ilustruese do të na jepni të drejtë,pasi zonjat e nderuara të politikës janë përveçse të suksesshme edhe pothuajse identike me njëra-tjetrën.

- SPONSOR -Smiley face