Tre vite më parë, Angelina Jolie dhe Brad Pitt vendosen te ndaheshin, por ende sot divorci nuk është finalizuar. Ish-çifti nuk e kanë përfunduar ende procedurën e divorcit sepse kanë probleme pasurish. Në 2011-in, dyshja bleu një kështjellë në një fshat të Francës dhe sot ende s’kanë vendosur çfarë merr njëri dhe çfarë tjetri nga ai vend. I hedhim një sy të shpejtë kështjellës madhështore në Correns të Francës. Prona është e rrethuar nga ndërtime që datojnë që prej shekullit të 17-të, ka vreshta dhe ullishte pafund.

- SPONSOR -Smiley face