Angelina Jolie është një nga aktoret më të mira dhe të bukura të Hollywood-it. Qindra role në kinematografi dhe gjithmonë e pëlqyer. Angelina nuk gaboi as këtë herë me veshjen e saj në premierën e filmit “Maleficent” ku ajo luan personazhin kryesor. Një fustan i gjithi i zi me një akrep në pjesa e belit, e tregoi Angelinën mahnitëse dhe të gjithë sytë ishin tek ajo. Aktorja shoqërohej nga fëmijët e saj po u vu re mungesa e Madoxx që është për studime në Kore.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face