Anjeza Maja vajza e ekranit që vijon të jetë natyrale si një trëndafil në mengjes.
Teksa shumica e vajzave që zgjedhin ekranin ndryshojnë pamje shpesh edhe me operacione, Anjeza është vajza e tualetit të freskët, të lehtë duke nxjerr në pah profesionalizmin dhe jo falsifitetin.
Anjeza është një nga figurat identifikuese të Top Media.

- SPONSOR -Smiley face

 

 

- SPONSOR -Smiley face