Anna Sui La Nuit de Bohème vjen si një shënim  i theksuar i patchoulit.
Anna Sui  është një mrekulli. Nuk është e çuditshme, por ndryshe nga çdo parfum tjetër.Anna Sui është cilësia e  ajrore, e aromës së ndezur rinore.  Zambak uji, lule, Rose Petale, drita e oudit, topaz, temjan hinoki
zemra e kedrit, orkide vanilje haitiane, patchouli indonez dhe rrëshirë qelibari i artë janë ato të cilat e bëjnë këtë parfum të veçantë. Ajo që e zbukuron më shumë këtë parfum është  aroma e përzier mirë, e butë , e cila është e përkryer për mbrëmje./mulliri.al

- SPONSOR -Smiley face