Mesa duket, rrjetet sociale gjithë këto kohë kanë ‘përfituar’ nga përdoruesit. Të njëjtën gjë ka bërë edhe WhatsApp, i ccili ka zhgënjyer të gjithë ata që janë përdorues të rregullt. Ky rrjet social apo aplikaccion ka treguar se njerëzit duhet të mësohen me shpërfilljen pasi në përditësimin e ri janë disa gabime që kanë mërzitur përdoruesit. Në versionin e ri 2.17.81, të gjithë mund të shohin video nga YouTube brenda në chat ndërsa të tjerët mund të vazhdojnë bisedën e nisur. “Kur do merrni një link për video e YouTube , mund ta shikoni dhe në WhatsApp ndërkohë që mund të vazhdoni bisedën,” , shkruhej përshkrimin e përditësimit nga aplikacioni.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face