FALCO quhet aplikacioni më i ri të cilin vipat do të përdorin pas Facebook, Instagram dhe Snap chat.
Këngëtarë, moderatorë, gazetarë e blogerë kanë njoftuar në storyn e instagram se janë tashmë pjesë e aplikacionit më të ri në botën virtuale.

- SPONSOR -Smiley face