Kur Kenzo zhvilloi L’Eau by Kenzo në vitin 1996, ideja e tij ishte t’i jepte këtij elementi pa aromë një ngjyrë dhe pasuri më inovative. “Uji nuk ka ngjyrë, prandaj unë doja ujë me ngjyrë, fruta, lule, freski dhe lumturi, por duket se kjo përsëri frymëzoi krijimin e Aqua Kenzo, bazuar në burimin tonë të jetës dhe pasurinë e thesarit të parë të planetit, Kenzo e bëri esencën sinonim me poezinë, kjo aromë i jep homazh natyrës dhe sjell një bukuri dhe ëmbëlsi në universin tonë urban.

Duke u Ngarkuar...

Gjithashtu, Aqua Kenzo duket si një flluskë e mbushur me ngjyra dhe freski. Aroma kombinon delikatesën, emocionet dhe sensualitetin, freskinë, sjell një vitalitet të padiskutueshëm për atë që mban, dhe për më tepër, slogani i tij nuk mund të jetë më i qartë. Ky parfum i projektuar “Vetëm për ata që janë të varur nga uji”.

Aqua Kenzo Pour Elle 

Në fakt, nëse ky parfum ndjell një ndjenjë ekstreme freskie, nuk është në të vërtetë ujore. Dizenjuar nga Louise Turner, ajo fokusohet më shumë në aromën e luleve dhe frutave. Ajo kombinon dinamizmin e bimëve me romantizmin e tyre.

Ajo fluturon së pari në një kombinim të mandarinës dhe gjetheve të mjedrës. Zemra e tij, ndërkohë, bashkon tre bimë simbolike të parfumerisë për femrat: jaseminin, trendafilin dhe manjolën. Së fundi, Aqua Kenzo Pour Elle fiton në thellësi dhe këmbëngulje e mbështjellur me patchouli dhe vetiver.

Aqua Kenzo pour Homme

Kjo aromë ujore hapet me një nxitës freskuese të mjegullës së oqeanit.

Notat e piperit të kuq përzihen me aromën dhe freskinë e përzierjes së gjetheve të lajthisë, susamit dhe akord i butë i drurit të sandalit, për të krijuar një aromë mashkullore që është edhe e freskët dhe sensuale. Aqua Kenzo pour Homme është krijuar nga duo i maestrove Ane Ayo dhe Philippe Romano.

- SPONSOR -