Pas ndarjes së ish-it të saj, Ariana bën daljen e saj publike. Ajo shihet teksa ka dalë për kafe me miqtë e saj më të mirë. Ndërkohë që jashtë binte shi Ariana dhe miqtë e saj nuk e vranë mëndjen aspak duke kërcyer në shi dhe duke u kënaqur. Ajo ishte e veshur me rroba të rehatshme,nje hoodie,tuta dhe atlete.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face