Moderatores së njohur, Kozeta Turishtës iu besua prezantimi i një ndër ngjarjeve më të rëndësishme mbajtur në New York me rastin e festave kombëtare. 105 vite pavarësi bëri bashkë Mirush Kabashin, Frederik Ndocin, Gëzim Nikën, Kastriot Tushën etj., të cilët u prezantuan në mënyrë mjeshtërore nga moderatorja Kozeta Turishta, e cila shkëlqeu jo vetëm në prezantim, por edhe në paraqitjen fizike. Turishta kishte zgjedhur për këtë mbrëmje të rëndësishme një fustan të zi me një dizajn të vecantë, shumë class dhe stil në të njejtën kohë. Sa e thjeshtë aq edhe sharmante, Kozeta mahniti në gjithë të pranishmit në sallën e mbbushur plot. Gjithmonë moderatoja shquhet për classin dhe aristokracinë e lindur, të cilën e shfaq gjithmonë dashur pa dashur…

- SPONSOR -Smiley face

 

 

- SPONSOR -Smiley face