Armina Mevlani blogeria që njihet tashmë edhe jashtë kufijve të Shqipërisë, realizon setin e fundit të saj fotografik ku së fundmi na ka zbuluar një foto ku është realizuar në një makinë të kuqe. Ndërkohë Jonida Maliqi një muaj më parë realizoi një set fotografik po me makinë të kuqe dhe vazhdimisht Jonida pothuajse çdo ditë realizon sete unike kushtuar biznesit të saj . Këtë krahasim e kemi bërë krahas artistëve dhe vipave shqiptarë ndërkohë nuk përjashtojmë faktin që gjithsecili prej nesh mund të ketë inspirime dhe frymëzime dhe nga personazhe të huaja.

- SPONSOR -Smiley face

Është bukur në fakt të frymëzohesh nga artistë , ata janë shembuj që dinë vërtet të përcjellin atë çka duan dhe nuk zgënjejnë asnjëherë në atë çka duan të realizojnë e të dhurojnë!

Armina Mevlani tepër seksi dhe joshëse bind në këtë foto plot art dhe emocion brenda. Po të shikosh  me vëmendje dhe pozicioni i saj i vendosur me aq delikatesë është një frymëzim më vete përsa i përket detajeve që mullirit.al nuk i shpëtojnë asnjëherë. I urojmë suksese Arminës në mrekullirat e rradhës që do të na përcjellë.

 

- SPONSOR -Smiley face