Armina Mevlani blogeria e suksesshme, pasi është shumë e zënë me impenjimet e saj të shumta, ajo gjen kohë edhe për të relaksuar trupin dhe mendjen.

- SPONSOR -Smiley face

Armina ushtron yoga prej shumë kohësh dhe meditimi është një nga ushtrimet që ajo ushtron më së shumti. Sot Armina na ka postuar dy foto ku tregon se sapo ka mbaruar yoga klas ,dhe meditimi për sot ka mbaruar me sukses.Armina preferon natyrën për të ushtruar yoga dhe ka shprehur se stina e vjeshtës është stina më e preferuar e saj!

- SPONSOR -Smiley face