Sozia e Angelina Jolie është arrestuar nga autoritetet e vendit të saj për blasfemi dhe llogaria e saj në Instagram është mbyllur. Sahar Tabar nga Irani u famshme në internet për “ngjashmërinë” që ajo pretendon se ka me yllin e Hollivudit. Ajo ka bërë shumë operacione plastike për t’u dukur si Angelina Jolie por në të vërtetë është bërë si një monstër. Për të rëndojnë si blasfemi, thirrje për dhunë; përvetësim prone në mënyrë të paligjshme; fyerje e kodit të veshjes së kombit, dhe nxitje e të rinjve për të kryer korrupsion.

Sahar Tabar mori famë nëpër botë kur tha se kishte bërë 50 operime plastike për t’u dukur si Angelina Jolie. Megjithatë, fotot që nxori ishin në fakt me pamjen e një kufome, dhe një pjesë e mirë e komentuesve thonë që vajza nuk është transformuar vërtet në atë mënyrë. Por 20-vjecarja se ka pranuar asnjëherë që ka kryer operacione plastike dhe ka thënë se pamja e saj ka ndryshuar nga make up-i i tepërt. Për të rëndojnë si blasfemi, thirrje për dhunë; përvetësim prone në mënyrë të paligjshme; fyerje e kodit të veshjes së kombit, dhe nxitje e të rinjve për të kryer korrupsion.

- SPONSOR -Smiley face

Sahar Tabar mori famë nëpër botë kur tha se kishte bërë 50 operime plastike për t’u dukur si Angelina Jolie. Megjithatë, fotot që nxori ishin në fakt me pamjen e një kufome, dhe një pjesë e mirë e komentuesve thonë që vajza nuk është transformuar vërtet në atë mënyrë. Por 20-vjecarja se ka pranuar asnjëherë që ka kryer operacione plastike dhe ka thënë se pamja e saj ka ndryshuar nga make up-i i tepërt.

- SPONSOR -Smiley face