Kostume dhe objekte skenike të programit televiziv “The Walking Dead” janë bërë pjesë e koleksionit të Muzeut Kombëtar të Historisë amerikane, atij “Smithsonian”.

Muzeu “Smithsonian” arriti të siguronte disa objekte ikonë të shfaqjes, të cilat do të bëhen pjesë e koleksioneve kombëtare. Arsyeja përse drejtuesit e tij kanë këmbëngulur të sigurojnë kostume dhe sende nga seriali horror, nuk i detyrohet vetëm suksesit të tij të madh, por edhe faktit që ndihmon në përshkrimin e asaj që konsiderohet si “eksperiencë amerikane.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face