Udhëheqësi i një fshati bë Indonezi, lamet Widodo, ka marrë vendimin që fshatin e tij ta kthejë në një atraksion turistik, duke e lyer atë me ngjyra të ylberta.

Nga fshat i zakonshëm, Kampung Pelangi, u kthye në një atraksion plot dritë e jetë dhe këtë do ta shihni në fotogalerinë që ne kemi sjellë për ju.

- SPONSOR -Smiley face

Iniciativa e udhëheqësit, lamet Widodo, ka inspiruar edhe tre qytete të tjera në këtë shtet, të cilat kanë aplikuar këtë sistem të lyerjes së banesave.

- SPONSOR -Smiley face