Johnn Miller, artisti që paraqet karakteret dhe shenjat e filmit “Game of Thrones” përmes lapsave për të gjithë adhuruesit e kësaj serie të famshme. Natyrisht, shenjat e shtëpive të Westeros, bartësi i bardhë, mbreti i natës, dragonët dhe froni i hekurt. Për të krijuar skulptura të tilla unike miniaturë, përdor një thikë artizanale të zakonshme, një zmadhues dhe një mikroskop për të shtuar detaje të vogla.

“Unë mendoj se pjesa më e përpunuar nga ekspozita “Game of Thrones”, ishte Fronti i Hekurt. M’u deshën tri tryeza dhe tri javë për të krijuar pjesën përfundimtare. Skulptura Titan e Braavos ishte gjithashtu e vështirë, pasi kishte shumë detaje të brishta dhe të ndërlikuara në atë copë”, tha krijuesi i këtyre veprave.

- SPONSOR -Smiley face

Mbështetur nga HBO Asia, skulpturat e Johnn te Thrones me mikrofaqe u prezantuan kohët e fundit në Singapor dhe Kuala Lumpur, Malajzi dhe në Bangkok, Tajlandë.

- SPONSOR -Smiley face