Promise Tamang është një artiste make up-i e cila  ka aftësi të mëdha. Duke parë postimet e saj në  Insta, ajo mund të transformohet në çdo gjë dhe çdokënd – madje edhe si Ed Sheeran. Por kohët e fundit ajo u bë e njohur me këtë transformim shumë në Bratz Doll. Nëse keni qenë një fanse e madhe e kukullave Bratz në fëmijërinë tuaj, atëherë ky transformim do ju pëlqejë shumë. Sytë e saj të mëdhenj dhe buzët, flokët e gjata të zeza, të veshura me diamante të rremë dhe syzet e diellit rozë, e bëjnë atë të duket si një kukull reale.

- SPONSOR -Smiley face