Takarska nga Opole i Polonisë, ka përdorur vetëm fruta dhe perime për të krijuar portrete shumë realiste dhe vërtetë të veçanta. 35-vjeçarja, ka arritur të kombinojë aq mirë këto fruta dhe perime saqë të japin përshtypjen sikur janë reale.

- SPONSOR -Smiley face

“Arcimboldiana” quhet projekti, me të cilin ajo është diplomuar në Universitetin e Arteve të Bukura në Ëroclaë. Po ti shihni me vëmendje punimet do të mbeteni me gojëhapur, ato janë një art i përkryer dhe estetikisht të verbojnë me bukurinë e krijomit të tyre!

- SPONSOR -Smiley face