Sot më 21 Mars është dita ku regjisorja e njohur dhe tepër e talentuar  Vera Grabocka dhe moderatori i njohur dhe tepër i dashur Ermal Mamaqi festojnë datëlindjen e tyre në një ditë të përbashkët.

- SPONSOR -Smiley face

Punojnë në një televizion të përbashkët , kanë një datëlindje, të përkushtuar në maksimum ndaj profesionit të tyre, Ermali i karakterizuar nga humori origjinal dhe talenti , ndërkohë  Vera Grabocka  një  shembull dhe një frymëzim për botën artistike dhe profesionin e saj si regjisore. Kanë një shenjë të përbashkët horoskopi dhe kjo i bën të veçantë edhe në jetën artistike. U bëfshit edhe 100 vjeç nga mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face