Taylor Swift, këngëtarja 27-vjeçare ka nxjerrë në treg albumin e shumëpërfolur të saj dhe ata që e kanë idhull dhe do të vendosin ta blejnë do të gjejnë brenda një letër të shkruar nga  ajo. Në letër, ajo tregon për gabimet e saj, e si i ka përdorur njerëzit për tu argëtuar.“Gabimet e mia janë përdorur kundra meje, ndërsa dështimet e lidhjeve të mija dhe lëndimi që kam kaluar janë përdorur si burim argëtimi për shumë njerëz. Ka diçka tek njerëzit që na rrethojnë. Mendojm se i njohim por në të vërtetë njohim vetëm atë çfarë ata vendosin të na tregojnë”, shkruan midis të tjerave Swift.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face