Alketa Vejsiu ka postuar një fotografi në profilin e saj në Instagram, me regjisoren e famshme Vera Grabocka dhe me Valbona Selimllarin ku tregohet fuqishëm karakteri i tre femrave tepër të suksesshme në profesionin e tyre.
Kjo foto përcjell pushtet, domethënie, arritje ,buzëqeshje dhe mirënjohje. Duke e shoqëruar me një zemër të kuqe në statusin e saj Alketa ka dashur të na tregoj që brenda tyre ka shumë dashuri.

 

- SPONSOR -Smiley face

Sipas Mulliri.al kjo foto duket sikur flet dhe thotë këto fjalë:,”Forca e zonjave të suksesshme nuk mposhtet kurrë nga një zili e verbër, sepse aty ku ka dashuri , jetgjatësi dhe mirënjohje, aty ka dhe art me kile dhe strategji për spektakle madhore!
Edhe mulliri.al ju uron natën e mirë dhe qofshit gjithmonë kështu të lumtura e të buzëqeshura përherë.

 

- SPONSOR -Smiley face