Aurela Hoxha e ftuar tek ” Xing me Ermalin”, gjatë intervistës së saj bëri të ditur se shpenzimet e saj përsa i përkisnin ushëtimeve të shpeshta ja mbulonte një agjensi turistike. Aurela u shpreh se jo gjithmonë duhet të ketë ndonjë të dashur që të paguaj gjithmonë shpenzimet e një femre.

- SPONSOR -Smiley face

Ajo tashmë është fokusuar në projektet e saj dhe mendon se ka arritur deri në atë status ku mund të sponsorizohet nga kompani apo agjensi të ndryshme ku mund të realizojnë projektet e Aurelës. Aurela me një paraqitje tepër serioze dhe tepër inteligjente ishte tepër e adhurueshme në “Xing me Ermalin”

- SPONSOR -Smiley face