Prej disa kohësh vajzat e grupit kanë bërë të ditur se do të rikthehen dhe do të nisin një turne muzikor. Por mesa duket ky turne po vonohet dhe shkak për këtë është Victoria Beckam e cila po i përkushtohet shumë modës. Në një intervistë të dhënë së fundmi anëtaret e tjera të grupit kanë treguar se turneun do e nisin së shpejti me apo Victorian.

Duke u Ngarkuar...

Meqenëse kjo e fundit nuk ka dëshirë të këndojë dhe ribashkimi nuk i transmeton asnjë emocion, atëherë është më mirë që mos jetë fare pjesë e tyre,janë shprehur vajzat,transmeton mulliri.al .
Pas këtyre fjalëve Victoria nuk ka dhënë asnjë deklaratë…

- SPONSOR -