Dëshironi të ushtroni trupin dhe ta formoni ate, për këtë duhet të rrinë larg nga brufenat, sugjeron një studim i ri.

Marrja e rregullt e ilaçeve të tilla mund të ngadalësojnë cdo rritje të muskujve të fituar, duke hequr kështu edhe peshë, transmeton Indeksonline.

- SPONSOR -Smiley face

Sipas hulumtimeve të ndryshme e sidomos disa studiuesve  Suedezë u pa se  ky hap, i cili është njëri nga më të konsumuarit në botë, ndërhyën në procesin e formësimit të muskujve- gjë që i pengon që ata të rriten edhe pas një pune të madhe për formësimin e tyre.

- SPONSOR -Smiley face