Në “Xing me Ermalin” ,Bes Kallaku u shpreh se portalet në Shqipëri janë bërë tepër të neveritshme aq sa nuk durohen më. Portalet duan të bëjnë lajme 24 orë dhe nga që s’kanë çfarë bëjnë shpikin dhe fryjnë informacione  mbi personazhet shprehet Besi. Besi ishte aq i bezdisur nga portalet sa që ishte mërzitur edhe vetja vet.

- SPONSOR -Smiley face

Më del vetja aq shpesh në celular ,aq sa më ka mërzitur vetja! Besin e ka mërzitur mënyra sesi portalet e shfaqin aq shpesh imazhin e tij duke sajuar mbi të.

- SPONSOR -Smiley face