Sipas statistikave, një person mesatarisht përpiqet të humbasë në peshë të paktën katër herë në vit. Por vetëm një në çdo 100 persona arrijnë të humbasin peshë, dhe mund të ndajnë me krenari eksperiencën e tyre të suksesshme. Dr Roger Gould, një nga ekspertët më të njohur për të ngrënët emocional, na siguron se janë emocionet dhe jo mungesa e vullnetit ato që na pengojnë të humbim peshë. Prandaj është e rëndësishme që ju të dini këto 6 sekrete para se të filloni betejën tuaj:

  1. Jini të qëndrueshëm
  2. Mbani shënim treguesit e përparimit tuaj.
  3. Jini aktiv fizikisht.
  4. Kërkoni mbështetje nga miqtë dhe familja juaj.
  5. Përcaktoni llojin tuaj metabolik.
  6. Çdo dietë kërkon mbikëqyrje.
- SPONSOR -Smiley face