Beyonce është shprehur edhe më parë për mediat se një bashkëpunim me Eminem do të ndodhte së shpejti, por momemti i shumëpritur erdhi. Të dy kanë bashkëpunuar në një duet i cili titullohet ‘Walk on the water’. Kënga do të jap një mesazh të fortë mbi njerëzimin dhe ndjenjat. Po e presim me padurim këtë bashkëpunim!

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face