Ajo nuk  zhgënjen asnjëherë me stilin e saj sidomos atëherë kur bëhet fjalë për evente gala.  Në koncertin  Tidealit X: në  vitin 2015, këngëtarja u shfaq në skenë me flokë  të kapura me një  bishtalec të gjatë platin ku e tregonte shumë stylish .

Duke u Ngarkuar...

Një  këndvështrim tjetër ka qenë veshja kur ka kënduar  Drunk In Love në Grammy të vitit 2014, aty Beyonce vjen ndryshe dhe tepër sensuale. Diva botërore shfaqet me flokë të  lagur  me onde të prerë të barabartë me lartësinë e mjekrës.

 

Në raste të tjera Beyonce ka lënë flokët e saj  të lirshme, baggy dhe të luhatshme, të tilla si kur ajo këndoi  baladat e saj në  weepy gjatë performimit në World Tour 2016.

Por yllit gjithashtu  i pëlqen të vesh rroba me gurë që ndriçojnë , ashtu siç bëri kur ajo u shfaq në befasi në CMA edhe me flokët e saj të shndritshëm.

Një zgjidhje tjetër e saktë e saj është dhe shfaqja e saj në VMA MTV, ku shfaqet me një  kapele të  bardhë me një grykë të gjerë për të mbajtur flokët  prapa veshëve të saj . Pa dyshim që Beyonce mbetet muza e stilit botërorë.

- SPONSOR -