Një femër me karakter tepër të fortë me forma tepër të bukura fizike është Big Mama e cila ka qënë e ftuara e parë e Rudinës. Bigu jeton në Shkup dhe shpesh herë Prishtinë-Tiranë. Bigu ka studiuar për shkenca sociale dhe ndihet mirë për këtë.

- SPONSOR -Smiley face

Big Mama , këngëtarja me një potencial tepër të fortë në tregun shqiptar, e ftuar tek “Rudina”, është shprehur se spektakli C’est  La Vie është si një terapi për mua këtë periudhë dhe ka ardhur në momentin e duhur sepse kam kaluar një gjendje emocionale jo të mirë para pak kohësh. Çfarë mund të ketë ndodhur me ndjenjat e Bigut?!

- SPONSOR -Smiley face